Puchar Warmii i Mazur w Olsztynie


Chcia?by? rozpocz?? przygod? z kolarstwem grawitacyjnym? A mo?e potrenowa? pod okiem utytu?owanego zawodnika? W najbli?sz? sobot? b?dzie mo?na zobaczy? najlepszych polskich kolarzy ekstremalnych w akcji. Bikepark W?wz Olsztyn zaprasza!
Przed nami fina?owa edycja Pucharu Warmii i Mazur.
Jest to cykl imprez, ktry oprcz spopularyzowania kolarstwa grawitacyjnego w naszym wojewdztwie ma na celu wy?oni? najszybszego zawodnika w regionie. Za nami ju? trzy imprezy:
- Downhill W?wz
- Fourcross Kie?liny
- Dual W?wz.

Tym razem b?dziemy ?ciga? si? w formule Superdual.Jest to po??czenie klasycznego dualu (dwch zawodnikw startuje ze specjalnej bramki startowej, a p?niej jad? po dwch rwnoleg?ych torach, abyw dalszej cz??ci toru?ciga? si? na zasadach klasycznego downhillu ju? po jednej nitce trasy. To wszystko urozmaicaj? rozmaite skocznie, uskoki, ?liskie kamienie oraz korzenie.

WARSZTATY KOLARSTWA GRAWITACYJNEGO
Warmi?ski Klub Rowerowy FAN oraz olszty?ski O?rodek Sportu i Rekreacji przygotowa? warsztaty dla wszystkich ch?tnych, ktrzy chc? sprbowa? swoich si? w kolarstwie ekstremalnym.
W sobot? startujemy z treningami w ramachprojektu Olsztyn Aktywnie!. W godzinach 10:00 15:00 czeka na Was wielokrotny Mistrz Polski Fourcross - Maciek Kucbora, ktry swoimi praktycznymi radami wprowadzi Was w ?wiat dyscyplin takich jak Downhill, Fourcross, Dual, Pumptrack.
Istnieje mo?liwo?? wypo?yczenia rowerw, kaskw oraz ochraniaczy.
Przyjd? z dokumentem i zacznij przygod? z kolarstwem ekstremalnym! Niepe?noletnich zapraszamy z rodzicami!

PE?NA INFORMACJA >TUTAJ<

 

Komentarze  

 
0 #1 Aracely 2018-11-02 19:29
I see you don't monetize your blog, don't waste your
traffic, you can earn extra cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website
(they approve all websites), for more details simply search in gooogle:
boorfe's tips monetize your website

Feel free to surf to my web blog - BestGeorge: https://MightyAlica.blogspot.co.uk
Cytować
 

Dodaj komentarz


Kod antysapmowy
Odśwież